top-billede

Spabad Ålborg

Selvom du f.eks. bor i Ålborg eller omegn, og vi er beliggende i Kolding, så kan du sagtens gøre en god handel med os. Hvis du besøger vores online webshop, så kan du finde Danmarks bedste udvalg af spabade og til faste lave priser. Derfor kan det også godt betale sig at handle spabad hos os, selvom du bor i Ålborg eller Åbenrå, for vi har absolut konkurrencedygtige priser, og det bugner med ekstra nedsatte produkter. Følg dette link og find dit nye spabad blandt vores kæmpe udvalg.

Finder du ikke det du søger i vores online shop, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 76301585. Måske har vi det spabad på lager, som du søger, for vi får hele tiden nye varer.


Prøv spabad i vores udstilling

Hvis du alligevel skal en tur sydpå fra Ålborg, så er det værd at kigge ind forbi vores udstilling i Kolding. Her kan du prøve det spabad, du er interesseret i. Det kræver blot, at du kontakter os 1 – 2 dage i forvejen, så vi kan gøre et spabad klar til dig. Vi har så meget at byde på i vores udstilling, at den er et besøg værd, også selvom du bor i Ålborg, så tag på en lille spatur til Kolding, og find dit drømme- spabad!

Vores udstilling og åbningstider finder du her:

Hotspring – Spacenteret

Fynsvej 109

6000 Kolding

Tlf: 76 30 15 85

 

Åbningstider:

Mandag – fredag: 9.00 – 16.00

Lørdag: 10.00 – 13.00

Søndag: Lukket