top-billede

Badekar

Hos Spacenteret findes et kæmpe udvalg af lækre design badekar. Vi lægger vægt på at tilbyde et badekar, der tilfredsstiller den enkelte kundes behov og ønsker. Vi tilbyder derfor mange forskellige typer, og der er med garanti et, der passer til enhver dansk familie. I nogle familier er det vigtigt med et badekar, der afspejler den generelle stil i huset. Her kan vi tilbyde masser af flotte design badekar i mange forskellige farver, materialer og former. Andre familier lægger mere vægt på det funktionelle, der ikke optager for megen plads i badeværelset. Uanset de givne behov og krav, har vi med sikkerhed det rette badekar, og bl.a. kan nævnes vores flotte fritstående badekar, der lægger op til ren og skær nydelse. Badekarrene af denne type bliver til funktionel pynt, idet designet i sig selv er så lækkert og stilrent.

Et badekar er ikke bare et badekar

Vi kan desuden tilbyde behagelige hjørnebadekar, hvor der i højere grad lægges vægt på det luksuriøse. Badekarrene indeholder lækre features som f.eks. digital styring, automatisk efterblæsning, digitalt termometer, roterende rygdyser, støjsvage vandpumper og meget mere. Disse badekar passer perfekt til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en oase af velvære. Siddebadekarret er det perfekte badekar til mindre rum, hvor der ikke er plads til de noget større hjørnebadekar. De er pladsbesparende og om noget bygget op omkring idéen om et funktionelt og praktisk design. For det mere antikke look har vi badekar på løvefødder. Disse har et unikt og flot design, der passer perfekt til hjemmet, hvor stil kombineret med velvære er sat i høj kurs. Badekar med løvefødder findes også i forskellige varianter, så den enkelte familie kan vælge netop det badekar, der passer ind i deres hjem.

Spacenteret fokuserer gennemgående på kvalitet og høj service. Det vigtigste for os er, at sælge badekar specialiseret til vores kunders behov. Vi har stort fokus på hele tiden at have fingeren på pulsen, så vi ved, hvordan vi bedst muligt sikrer vores kunder badekar af høj kvalitet og til de rette priser. Mange af vores badekar er fremstillet i sanitetsacryl, rustfrit stål og teaktræ og på vores hjemmeside findes masser af tips til, hvordan du bedst muligt passer på dit badekar.