top-billede

Spabad lagersalg – her finder du altid gode tilbud

Besøg vores 700 m2 store udstilling i Kolding og kom til lagersalg, hvor vi sælger ud af vores produkter, måske er der lige det spabad, du står og mangler.


Det er næsten som at komme til lagersalg, når du besøger vores showroom, da vi løbende har et væld af tilbud på spabade, udendørs hot springs, udekøkkener m.m. Vores priser er altid i bund, men med jævne mellemrum, vælger vi at komme med ekstra skarpe udsalgspriser, så vi kan få plads til nye varer.

Så du kan sagtnes være heldig at møde priser ala lagersalg, og det er værd at tage med!

Et rundt spabad eller firkantet? – lad os guide dig!

Hvis du er i tvivl om hvilket spabad, der passer til dit badeværelse, så tag nogle mål med af rummet, så kan vi sagtens hjælpe dig med at finde det rigtige spabad, så du får den optimale løsning. Måske er det ideelt med et spabad til indbygning. Det kan også være, at stilen i dit nye badeværelse skal være meget minimalistisk, og du derfor leer efter et spabad i et strømlinet design. Her kan vi også rådgive dig. Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 76301585.

Luksus lagersalg – prøv et spabad!

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom med lagersalg i Kolding. Her kan du efter aftale afprøve et spabad, hvis du har lyst. Det er nogle gange lettere at bestemme sig, efter man har mærket, hvordan dyser og andre funktioner virker i det enkelte spabad. Du skal blot kontakte os et par dage i forvejen, så står vi klar med varmt vand. Har du brug for at besøge vores lagersalg uden for åbningstiderne, så kan vi også finde ud af det!