top-billede

Spabade udsalg

Leder du efter det helt rigtige spabad og må det gerne være på udsalg? Vi har et kæmpe udvalg i spabade på udsalg til rigtig skarpe priser. På vores hjemmeside kan du downloade en liste over alle de spabade vi har på udsalg, og er du også interesseret i et udespa, så har vi skam også dem på udsalg. Du er også meget velkommen til at besøge vores 700 m2 store udstilling i Kolding – her kan du selv se og prøve nogle af de lækre spabade, vi har på udsalg.

Spar penge – køb spabade på udsalg!

Hvem vi ikke gerne få det hele til det halve? Når vi holder udsalg, så er der virkelig nogle procenter at spare, så det er værd at kigge forbi vores online butik eller udstilling i Kolding. Du kan gøre dig et rigtig godt køb, for vi har masser af kvalitets spabade på udsalg til lave priser. Det er jo ekstra dejligt at nyde stunden i et spabad velvidende, at man har fået det rigtig billigt på udsalg!

Udsalg, udsalg, udsalg… skynd dig!

Når vi holder udsalg, så er det naturligvis først til mølle princip. Vil du være sikker på, at et af de spabade, du har forelsket dig i stadig er til salg, så grib telefon og ring: 76 30 15 85 eller besøg vores udstilling i Kolding. Hvis du har behov for at besøge os uden for vore normale åbningstider, så finder vi let ud af det efter aftale.

Vi holder åbent:

Mandag – fredag: 9.00 – 16.00

Lørdag: 10.00 – 13.00

Søndag: Lukket

 

Spabade skaber atmosfære!

Ofte er det spabade der sætter prikken over i på et nyt badeværelse. Spabade giver en stemning af velvære, afslapning og luksus. I en travl hverdag er det de små stunder med selvforkælelse, der giver et boost og skaber energi i hverdagen. Hvis du vil forkæle dig selv, så und dig sig at kigge nærmere på vores store udvalg i spabade. Vi har spabade af en hver art og sikkert et der lige passer lige til dig.

Få spabade på udsalg og med den rigtige vejledning!

Skal det være spabade, der kan stå i et hjørne eller placeres midt i rummet – vi finder altid den rigtig løsning til dig. Selvom du ser på spabade på udsalg hos os, så får du selvfølgelig den samme gode service og vejledning med i købet. Vi sælger kun spabade af høj kvalitet, så du kan trygt handle hos os – også på udsalg! Skal du have vejledning eller hjælp til at finde nogle spabade, der passer ind i dit badeværelse, så tag nogle mål med af rummet og lad os kigge på det sammen. Vi ser måske nogle muligheder for indretning af dit badeværelse, så et af de spabade, du drømmer om at købe, kan blive en realitet.

Hvis du vil se alle vores spabade på udsalg så besøg os på adressen:

Hotspring – Spacenteret

Skovhavevej 18

6091 Bjert

Tlf: 76 30 15 85