top-billede

Spabad klor

hotspring

Har du et spabad, indendørs eller udendørs ved du sikkert allerede nu at klor er måden at undgå bakterier på. Bruger du din klor med omtanke, er det den bedste måde at holde dit spabad fri for bakterier på. Når det så er sagt, er det vigtigt at tænke på at det er langt farligere at bade i en spa fyldt med bakterier, end at bade i en spa hvor der er tilsat klor i badevandet.

Grunden til at der hurtigt kan opstå farlige bakterier i en spa, er den høje temperatur, der er giver god grobund for udvikling af diverse bakterier. Det kan i sidste ende være årsagen til at du bliver syg,  f.eks. mellemøre betændelse, maveonde, eksem og meget mere.

Til indendørs spa, anbefaler vi den effektive klor brusetablet fra Bayrol. Den tilsættes badevandet efter brug, og er meget nem at have med at gøre. Har du et udendørs spabad, er Bayrol Chlorifix er godt produkt, er du ikke så meget til duften af klor en Sunwac 12 tabeletterne at foretrække.

En ting er vandet som du kan måle og se, en anden ting er den lidt mere dybdegående rengøring af rørsystemet, hvor der kan gemme sig mange bakterier. Det er sommetider noget folk de glemmer, men det er yderst vigtigt for at opretholde en sund balance. Har du et indendørs spabad anbefaler vi at du hver 10-14 gang, renser din spa med pipecleaner. Har du et udendørs spabad, skal du rense dit rørsystem, når du skifter vand, udover det skal du være obs på dine spafiltre, og rense dem ca hver 3.4 uge.

Har du spørgsmål ang. desinfektion af spabad eller hvilke produkter du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 76 30 15 85 – Tåler du ikke klor er der også andre muligheder – ring og hør mere.

BESTIL KLOR TIL DIT SPABAD ONLINE HER – DAG TIL DAG LEVERING

SPAcenteret i Kolding

Skovhavevej 18, 6091 Bjert / Kolding

Tlf. 76 30 15 85

E-mail mark@spacenteret.dkmorten@spacenteret.dk

Åbningstider: Man-fre  kl 9:00 – 16:00  Lør 10:00-13:00

Hot Spring-Hot Spot-2014-Tempo-Lifestyle-Pearl-Espresso-37