top-billede

Udendørs spabade

Med stress og jag i hverdagen, så er der ikke noget bedre end at kunne tage på et kort rekreationsophold lige ude på terrassen. Med udendørs spabade får du hjemlig luksus lige uden for huset, og vi fører de bedste af slagsen. I vores online shop finder du det velrenommerede mærke HotSpring, som virkelige forstår sig på at skabe udendørs spabade af dimensioner. Høj kvalitet, tidløst design, unikke funktioner og en formidabel komfort er nøgleordene for udendørs spabade fra HotSpring.

Wellness i eget hjem – udendørs spabad

Hvorfor valfarte til landets wellnesscentre, når du kan have din egen lille wellnessafdeling på terrassen? Ofte bliver det bare ved snakken, når man både skal have bestilt ophold, pakket og få kalenderen til at nå sammen. Med udendørs spabade har du dit eget wellness lige om hjørnet, og det giver plads til spontanitet. Du kan afslutte dagens dont med en tur i dit udespa. Et varmt bad før sengetid, skulle være det perfekte udgangspunkt for en god nattesøvn.

HotSpring førende leverandør af udendørs spabade.

Når vi er forhandlere af HotSpring, så er det fordi, vi mener, de leverer de bedste udendørs spabade på markedet. Det er vi heller ikke de eneste, der synes. HotSpring VANGUARD til 6 pers. er f.eks. blevet kåret til det bedste køb ad Consumers Digest (verdens største forbrugermagasin). Hotspring har masser at byde på inden for udendørs spabade og har bl.a. markedets bedste garantbetingelser samt spabade med markedets laveste energiforbrug.

 

Få det hele med udendørs spabade fra HotSpring

Med et spabad fra HotSpring går du ikke galt i byen. Kabinetterne er vedligeholdelsesfrie, og de leveres med thermocover i matchende farver. Du kan også få udendørs spabade i teaktræ samt rustfrit stål. Til alle udendørs spabade fra HotSpring er dyser i rustfrit stål samt dæmpbar belysning standard. Derudover kan købes en masse lækkert tilbehør, som f.eks. anlæg, tv i rustfrit stål mm. Desuden kan du udskifte dyserne, hvis du ønsker nogle andre end dem, der medfølger. HotSpring har mange dyser at vælge imellem.

 

Billige udendørs spabade

Måske tror du, at udendørs spabade kun er forbeholdt de rige og de kendte, men klik dig lige inden om vores online shop, inden du lægger drømmen om et udespa på hylden. Måske er det slet ikke så dyrt, som du regner med. Vi har altid faste lave priser, og løbende har vi rigtig mange gode tilbud på udendørs spabade i vores butik. Så du kan være heldig at finde lige det spabad til terrassen, du ønsker dig.

 

Udendørs spabade, udekøkkener – vi har det hele!

Skal udnyttelse af dit udeareal være helt i top, så kan du også investere i et udekøkken. Ud over vores unikke sortiment af udendørs spabade, så kan du også bygge dit helt eget udekøkken i vores online shop. Har du spørgsmål til vores udekøkkener så kontakt os på telefon: 76301585. Du finder vores udekøkkener her.

 

Se vores enestående udendørs spabade her: