top-billede

Udespa

Få stil over baghaven med et udespa! Det ser virkelig indbydende ud med en lækker stor træterrasse, hvor kronen på værket er et luksuriøst udespa. Med et udespa kan du få den sydlandske stemning på dine egen terrasse, og så er det danske klima lidt lettere at holde ud året rundt. Det er toppen af velvære at mærke det varme vand, mens lungerne fyldes af den friske luft. Und dig selv lidt ekstra luksus i hverdagen og få energien tilbage med et udespa lige uden for din havedør.


Udespa – ikke kun for de rige og berømte.

Et udespa kan fås i flere prisklasser alt efter størrelse, valg af funktioner mm. Med andre ord kan du også få udespa i vores online shop til overkommelige priser, og vi har ofte rigtig mange gode tilbud, så du kan få en ekstra rabat på dit nye udespa – hold blot øje med vores løbende tilbud! Men pas på – det er virkelig fristende!

Udespa fra HotSpring

Vi forhandler det kendte og velrenommerede mærke HotSpring, som står for høj kvalitet, komfort, og unikt design. Et udespa fra HotSpring er et sikkert valg. Det skyldes bl.a. at HotSpring har markedets bedste garantibetingelser, og deres udespa har også markedets laveste energiforbrug. De leverer de bedste udendørs spabade på markedet, og det er vi ikke ene om at synes. F.eks. er HotSpring VANGUARD (et udespa til 6 personer) blevet kåret til det bedste køb af det verdenskendte forbrugermagasin Consumers Digest.

Du kan se det kårede udespa.

Her finder du en oversigt over alle vores uimodståelige udendørs spabade fra HotSpring.

Udespa med masser af funktioner

Når du køber et udespa køber du også en lille wellness afdeling til dig selv. Med HotSpring udespa får du nemlig mange valgmuligheder, hvad angår dyser mm., så du kan få den massage og de bobler, du ønsker. Desuden har du mulighed for at købe masser af lækkert tilbehør til dit nye udespa lige fra et udendørs tv i rustfrit stål til et anlæg, der kan sætte gang stemningen, når vennerne er inviteret til hygge i dit nye udespa. Et HotSpring udespa kan virkelig gejles op!

På dette link finder du alt vores tilbehør til udespa.

Hvis du skulle lede efter noget, du ikke lige finder i vores online shop, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon: 76301585 – måske kan vi skaffe det, du lige står og mangler!

Udeliv er lig udespa og udekøkken!

Hvis du rigtig vil have glæde af dit udendørs areal, så kan haven ud over et udespa også piftes op med et helt unikt udekøkken. Du kan købe dit helt eget enestående udekøkken hos os, hvor du kan sammensætte elementerne, lige som du vil. Så kan grønsagerne gøres rene lige ved siden af grillen, og hele familien kan samles om måltidet ude i haven….så er livet skønt!

Er du blevet hooked på et udekøkken, så se lige vores delikate udvalg her.