top-billede

Udekøkken med vask

Når sommeren for alvor kommer til Danmark, så spredes duften af havegrillen langs villavejens hække. Udendørs madlavning er bare hyggeligt og kan blive endnu mere afslappende, hvis man har et udekøkken. Et udekøkken med vask er super smart og bekvemt. I stedet for at skulle valfarte mellem grillen og husets køkken, så kan man rykke det hele udenfor til sit nye udekøkken, for har man et udekøkken med vask, så kan kartoflerne skubbes og salaten skylles der. Et udekøkken med vask giver jer mulighed for at være mere sammen om maden, så far ikke kun står ved grillen, mens mor svinger urtekniven i køkkenet. En vask er med andre ord rigtig praktisk i et udekøkken.

Udekøkken med det hele -vask, hylder og grill

Et udekøkken kan rumme alt det, du lige har brug for tæt ved hånden. Med rig plads til at sætte af på hylder, en indbygget grill samt en vask til skylle grøntsager og til vask af hænder mv. – så har du det hele i nærheden. Vi har mange smarte løsninger inden for udekøkken både med og uden vask. Du kan endda være med til selv at sammensætte dit udekøkken, så det kommer til at indeholde lige det, du har behov for.

Kvalitets udekøkken fra Danske Outstanding

Vores sortiment inden for udekøkken er designet af den danske producent Outstanding. Udekøkken fra Outstanding kan fås både med eller uden vask. Du kan også vælge et udekøkken med gasgrill eller grill til kul eller slet ingen grill, hvis du er glad for den, du har i forvejen. Et udekøkken fra Outstanding er lavet i rustfrit stål og deres grill til kul er lavet i 2 lag, så den bedre holder på varmen. Dermed kan du nøjes med at anvende færre kul end normalt. Desuden kan du få et cover til dit udekøkken, så du er fri for vask og aftørring af udekøkken, hver gang det skal tages i brug.

Er du i tvivl om du skal vælge et udekøkken med eller uden vask og hvilken grill du skal have, så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os på telefon: 76301585

Se vores udvalg af udekøkkener med vask samt andre modeller her.