Spabad udendørs

Toppen af luksus må være at ligge i et udendørs spabad og indånde den friske, klare luft, mens bobler og varme forkæler kroppen. Der er ren healing for krop og sjæl! Denne luksus behøver ikke være langt væk fra dig for med vore priser på udendørs spabad, så er det til at komme i nærheden af. Vi har løbende altid nogle gode tilbud på nedsatte udendørs spabade, og vi har udendørs spabad både til lidt hjemlig luksus og den meget kræsne køber.

Udendørs spabad – HotSpring

Vi fører det kendte og velrenommerede mærke HotSpring i vores online shop. De byder på helt unikt velvære med deres luksus udendørs spabade. Med et udendørs spabad fra HotSpring går design, funktionalitet og kvalitet hånd i hånd. F.eks. er det udendørs spabad HotSpring VANGUARD til 6 pers. kåret som det bedste køb af Consumers Digest (verdens største forbrugermagasin). Vi fører bl.a. HotSpring, fordi de har markedets laveste energiforbrug og bedste garantibetingelser. Oven i bliver man bare forelsket i udendørs spabade fra HotSpring, når man har prøvet det!

Udendørs spabad med masser af funktioner og tilbehør.

Når du investerer i et udendørs spabad, så får du personlig kropspleje lige uden for døren. Med et enestående system af dyser og massagesæder er komforten og massagen virkelig i top i HotSprings udendørs spabade. Du kan sagtens vælge at udskifte dyser, hvis du ønsker nogle andre end dem, der hører med, og du kan få masser af lækkert tilbehør til et udendørs spabad. Hvad med et udendørs tv i sandblæst stål, eller hvad med et lækkert musikanlæg i dit nye spabad? Du kan også gøre betjeningen af dit spabad ekstra let. Med en fjernbetjening kan du styre alle spabadet funktioner lige inde fra stuen.

Er det nu, du skal have mere fornøjelse ud af din have og terrasse, så find dit nye udendørs spabad.